Viltbiffar med enbärsstekta rotfrukter

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Viltbiffar med enbärsstekta rotfrukter

Viltbiffar med enbärsstekta rotfrukter är en förtjusande måltid med de krämiga biffarna på viltfärs och champinjonstuvning. Rotfrukterna, som får smak av enbär när du steker dem, ger en härlig känsla av vilt tillsammans med biffarna.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2003

Viltbiffar med enbärsstekta rotfrukter

Ingredienser

4 portioner
500 g  viltfärs t ex älgfärs
1   burk kantarell- eller champinjonstuvning (à 200 g)
2 msk  dijonsenap
1   ägg
1 tsk  salt
1 krm  kajennpeppar
1 msk  olja till stekning

Rotfrukter

1   påse frysta rotfrukter (à 550 g)
2 msk  olja
4 - 5   enbär
1 msk  finhackad vitlök
salt och peppar

För alla

Innehåller gluten, mjölk och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Viltfärsbiffar
Betyg 4.3 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Älgstek med porter och svamp
Betyg 3.4 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svamp och selleribiffar
Betyg 3.4 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt älginnanlår med blandsvamp
Betyg 4.5 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Viltgryta
Betyg 3.4 av 5.
173 personer har röstat
Över 60 min att tillaga