Viltbiffar med enbärsstekta rotfrukter

2
0
Viltbiffar med enbärsstekta rotfrukter

Viltbiffar med enbärsstekta rotfrukter är en förtjusande måltid med de krämiga biffarna på viltfärs och champinjonstuvning. Rotfrukterna, som får smak av enbär när du steker dem, ger en härlig känsla av vilt tillsammans med biffarna.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2003

Viltbiffar med enbärsstekta rotfrukter

Ingredienser

4 portioner
500 g viltfärs t ex älgfärs
1 burk kantarell- eller champinjonstuvning (à 200 g)
2 msk dijonsenap
1 ägg
1 tsk salt
1 krm kajennpeppar
1 msk olja till stekning

Rotfrukter

1 påse frysta rotfrukter (à 550 g)
2 msk olja
4 - 5 enbär
1 msk finhackad vitlök
salt och peppar

För alla

Innehåller gluten, mjölk och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer