Viltbiffar med enbärsstekta rotfrukter

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Viltbiffar med enbärsstekta rotfrukter

Viltbiffar med enbärsstekta rotfrukter är en förtjusande måltid med de krämiga biffarna på viltfärs och champinjonstuvning. Rotfrukterna, som får smak av enbär när du steker dem, ger en härlig känsla av vilt tillsammans med biffarna.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2003

Viltbiffar med enbärsstekta rotfrukter

Ingredienser

4 portioner
500 g viltfärs t ex älgfärs
1 burk kantarell- eller champinjonstuvning (à 200 g)
2 msk dijonsenap
1 ägg
1 tsk salt
1 krm kajennpeppar
1 msk olja till stekning

Rotfrukter

1 påse frysta rotfrukter (à 550 g)
2 msk olja
4 - 5 enbär
1 msk finhackad vitlök
salt
peppar

Gör så här

00:10:00
00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Viltfärsbiffar
Betyg 4.3 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Älgstek med porter och svamp
Betyg 3.4 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stekt älginnanlår med blandsvamp
Betyg 4.4 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Viltgryta
Betyg 3.4 av 5.177 personer har röstat
Receptet har 19 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svamp och selleribiffar
Betyg 3.4 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Torsk med potatis, rostade grönsaker och vitlökskräm
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad