Vildsvinsfärs har en mild och fin viltsmak som gör den väldigt användbar i maten. Testa att laga en maffig burgare! Blanda upp den magra färsen med en dos sidfläsk, så blir vildsvinsburgaren härligt saftig. Bjud i bröd med timjanmajonnäs, sallad och ost.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2016
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj mjölkfritt bröd och majonnäs.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt bröd, majonnäs och ostalternativ.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs och kontrollera brödet.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Tyckte enbären tog över i smaken.
Johanna
2023-02-26Fredagsmiddag med dessa smakfulla vildsvinsbiffar, klyftpotatis och morötter från ugnen. Blue cheese i mitt fall riven Kvibille ädel och crème fraiche. Sallad. Det blir säkert gott! Dessutom är det bra att vi äter upp dem. Det finns för många grisar i skog och mark.
Mona
2020-12-04