Spenatsoppa med ägg

Spenatsoppa med ägg - värmande gott till middag och enkel att göra. Smaken till bladspenaten kommer från lök och muskot som blandas i grönsaksbuljongen innan du smakar av med lite grädde och kryddor. Kokta ägg serveras med fördel till spenatsoppan.

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsberäkningen är exkl. smörgås.
Energi775 KJ / 185 kCal
Fett12 g
Salt2.51 g
Kolhydrater7 g
Protein10 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
45 stÄr kaloriinnehållet EXKLUSIVE tillbehören (ägg, bröd, rökt skinka)?
Thomas
Hej Thomas! Näringsberäkningen är inklusive ägg och exklusive bröd och rökt skinka. Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
Extremt blaskig. Mängden vatten kan nog halveras för en mer krämig soppa.
Louise
Jag tyckte den var lite vattnig och för mycket salt. Spenatsmaken försvann.
Annika