Spättarullar med spenat och ost

2
1
Spättarullar med spenat och ost

Nyttiga, förtjusande och delikata spättarullar fyllda med smakfull spenat och fyllig fetaost. Med tomater, broccoli och sockerärtor som tillbehör får rätten extra smak och färg.

Spättarullar med spenat och ost

Ingredienser

4 portioner
3 dl långkornigt ris
1 paket djupfryst bladspenat (à 250 g)
200 g fetaost (max 16%)
600 g spättafiléer
1 tsk salt
1 krm peppar
4 tomater
1 1/2 dl vatten
broccoli
bröd

För alla

Byt ut fetaosten om du inte tål mjölk eller laktos mot sojabaserad ost.

Gör så här

Tips

Pressad vitlök i spenat- och fetaostblandningen ger fisken ännu mera smak.

Gröna tipset: Gör en röra av spenat och fetaost och servera till grönsaksbiffar och ris om du vill äta grönt.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentar

Tomas

2005-09-16

Använd gärna pressade vitlöksklyftor i fyllningen. Förhöjer smaken.

Näringsvärde per portion

Energi 2360 KJ / 610 kCal
Fett 14 g
Läs mer om näringsvärden