Spättarullar med spenat och ost

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
1
Spättarullar med spenat och ost

Nyttiga, förtjusande och delikata spättarullar fyllda med smakfull spenat och fyllig fetaost. Med tomater, broccoli och sockerärtor som tillbehör får rätten extra smak och färg.

Spättarullar med spenat och ost

Ingredienser

4 portioner
3 dl  långkornigt ris
1   paket djupfryst bladspenat (à 250 g)
200 g  fetaost (max 16%)
600 g  spättafiléer
1 tsk  salt
1 krm  peppar
4   tomater
1 1/2 dl  vatten
broccoli
bröd

För alla

Byt ut fetaosten om du inte tål mjölk eller laktos mot sojabaserad ost.

Gör så här

Tips

Pressad vitlök i spenat- och fetaostblandningen ger fisken ännu mera smak.

Gröna tipset: Gör en röra av spenat och fetaost och servera till grönsaksbiffar och ris om du vill äta grönt.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Använd gärna pressade vitlöksklyftor i fyllningen. Förhöjer smaken.

Tomas

2005-09-16

Näringsvärde per portion

Energi2360 KJ / 610 kCal
Fett14 g

Testa liknande recept

Ostgratinerad spätta med paprikasås
Betyg 3.1 av 5.
98 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spätta i ugn med dillsås
Betyg 3.6 av 5.
59 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kaprisfisk
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dubbelstekta spättafiléer med kräftost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Dubbelstekta spättafiléer med sweet chili och ost
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räkfylld spätta i citronsås
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga