Sallad med linser, spenat och strimlat naanbröd

Med kokta linser och färdigt naanbröd snor du snabbt ihop den här spännande salladen. Mixade cashew nötter, mango chutney och lime blir till en solgul dressing.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2013

Ingredienser
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfritt specialbröd.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i brödet och använd laktosfri yoghurt. Använd grekisk originalfeta eller laktosfrisalladsost.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera att brödet är mjölkfritt och ersätt matyoghurt med mjölkfritt yoghurtalternativ. Ersätt fetaost med tofu.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Ett smakrikt recept som passar till det mesta.
Alice
2023-04-14Mycket gott, bra smak och trevligt upplägg. Hade ugnsstekta kycklingfiléer till.
Hedvig
2014-09-08