Curryburgare med mangochutney-yoghurt och pickles i naanbröd

1
0
Curryburgare med mangochutney-yoghurt och pickles i naanbröd

Snabblagad och supersmarrig hamburgare med indisk touch av curry och mango chutney. Lägg i ett grillat naan och fyll upp brödet med yoghurtssås, pickles och färska grönsaker. Klart på ett kick!

Curryburgare med mangochutney-yoghurt och pickles i naanbröd

Ingredienser

4 portioner
1/2 dl mango chutney
2 dl turkisk yoghurt
1 litet isbergssalladshuvud
4 frysta hamburgare (à 190 g)
flingsalt
svartpeppar
4 tsk curry
4 naanbröd
2 dl avrunnen pickles

Till servering

tomater
rödlök

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på hamburgarna och naanbrödet. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: använd lämpligt glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt och ev mjölkfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja) och naanbrödet mot lämpligt mjölkfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3033 KJ / 728 kCal
Fett 42.3 g
Kolhydrater 50.6 g
Protein 35.4 g
Läs mer om näringsvärden