Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Curryburgare med mangochutney-yoghurt och pickles i naanbröd

Snabblagad och supersmarrig hamburgare med indisk touch av curry och mango chutney. Lägg i ett grillat naan och fyll upp brödet med yoghurtssås, pickles och färska grönsaker. Klart på ett kick!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda mango chutney med yoghurt.
  2. Strimla salladen
  3. Grilla hamburgarna enligt anvisningen på förpackningen. Krydda med salt, peppar och curry. Dela varje bröd i halvor.  Grilla dem tills de får fin färg.
  4. Till servering: Servera burgarna mellan 2 bröd med sallad, chutney-yoghurt, pickles, skivade tomat och rödlöksringar.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på hamburgarna och naanbrödet. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: använd lämpligt glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt och ev mjölkfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja) och naanbrödet mot lämpligt mjölkfritt bröd.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1/2 dl mango chutney
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 1 litet isbergssalladshuvud
  • 4 frysta hamburgare (à 190 g)
  • flingsalt
  • svartpeppar
  • 4 tsk curry
  • 4 naanbröd
  • 2 dl avrunnen pickles
Till servering
  • tomater
  • rödlök
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Turkisk yoghurt eller Grekisk yoghurt

20 % rabatt

Salakis 1000 g

Mer info

Näringsvärde
Per portion

Energi 3033 kJ / 728 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer