Indisk potatissallad
En annorlunda kryddig potatissallad. Du gör den indiska potatissalladen på bland annat färskpotatis, blomkål och haricots verts. För den speciella indiska karaktären tillsätter du bland annat kummin, gurkmeja och mango chutney.
Ingredienser
4 portioner
600 g färskpotatis
400 g blomkål
1 färsk lök
150 g haricots verts (bönor)
1 spansk peppar
2 vitlöksklyftor
2 msk olja
1 tsk hel kummin
1 tsk bruna senapsfrön
1 tsk gurkmeja
3 msk mango chutney
salt
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på mango chutneyn och naanbrödet för samtliga allergener. I övrigt är rätten fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi978 KJ / 232 kCal
Fett7 g
Salt0.5 g
Kolhydrater35 g
Protein5 g
Kommentarer