Rotfrukter med ost- och nöttäcke

Rotfrukter med ost- och nöttäcke är ett svindlande god rotfruktslåda med otroliga smaker från det delikata ost- och nöttäcket. Kräver lite tid i ugnen men det är det värt för det här är verkligen något utöver det vanliga!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2011

Ingredienser
4 portioner
ca 200 g skalad potatis
ca 200 g skalad kålrot
ca 200 g skalad morot
ca 200 g skalad rotselleri
ca 200 g skalad palsternacka
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
3 msk olja (gärna raps- eller olivolja)
3 msk grovkornig senap
2 msk flytande honung
1 msk finhackad persilja
1 msk finhackad rosmarin
1 dl vispgrädde
salt
peppar
Ost- och nöttäcke
70 g hasselnötter
120 g färskrivet formbröd
4 msk smält smör
4 msk riven, lagrad cheddarost
salt
peppar
Gör så här
00:50:00
00:20:00
Har du lagat receptet?
Kommentar
1 stGodare än så här blir det inte !!!!!!!! Tog tyvärr lång tid trots att jag förkokade rotfruktrna lite, men det var värt att vänta på.
Lena