Panerade lammkotletter
![Panerade lammkotletter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_42676/cf_259/panerade_lammkotletter.jpg)
I det här receptet på panerade lammkotletter gör du en härlig panering av först mjölblandning, sedan senap och till sist bröd, citron och rosmarin. Det ger lammkotletterna är krispig yta och en läcker smak. Mycket gott och uppskattat!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2011
![Panerade lammkotletter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_42676/cf_259/panerade_lammkotletter.jpg)
Ingredienser
4 portioner
ca 1 1/2 kg lammracks i skivor eller lammkotletter (enkla eller dubbla)
200 g färskrivet formbröd
2 tsk finhackad rosmarin
1 tsk finrivet citronskal
2 msk skånsk senap
2 tsk honung
ca 1 dl vetemjöl
1 krm salt
1/2 krm nymalen svartpeppar
smör till stekning
olivolja till stekning
För alla
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg, men kontrollera innehållet i brödet.
Gör glutenfri: välj glutenfritt specialbröd och glutenfri mjölmix.
Gör så här
Tips
Skär loss kotletterna mellan benen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer