Panerade lammkotletter

Betyg 2.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Panerade lammkotletter

I det här receptet på panerade lammkotletter gör du en härlig panering av först mjölblandning, sedan senap och till sist bröd, citron och rosmarin. Det ger lammkotletterna är krispig yta och en läcker smak. Mycket gott och uppskattat!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2011

Panerade lammkotletter

Ingredienser

4 portioner
ca 1 1/2 kg lammracks i skivor eller lammkotletter (enkla eller dubbla)
200 g färskrivet formbröd
2 tsk finhackad rosmarin
1 tsk finrivet citronskal
2 msk skånsk senap
2 tsk honung
ca 1 dl vetemjöl
1 krm salt
1/2 krm nymalen svartpeppar
smör till stekning
olivolja till stekning

Gör så här

00:30:00
00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.2 av 5.5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Lammracks med rostade betor
Betyg 2.9 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Grillade lammracks med grekiska smaker
Betyg 4.7 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade lammracks
Betyg 3.8 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lammracks på grillen
Betyg 2.8 av 5.36 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lammracks med aubergine och squash
Betyg 2.2 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade lammracks med rosmarin
Betyg 4 av 5.44 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad