Panerade lammkotletter

Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Panerade lammkotletter

I det här receptet på panerade lammkotletter gör du en härlig panering av först mjölblandning, sedan senap och till sist bröd, citron och rosmarin. Det ger lammkotletterna är krispig yta och en läcker smak. Mycket gott och uppskattat!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2011

Panerade lammkotletter

Ingredienser

4 portioner
ca 1 1/2 kg  lammracks i skivor eller lammkotletter (enkla eller dubbla)
200 g  färskrivet formbröd
2 tsk  finhackad rosmarin
1 tsk  finrivet citronskal
2 msk  skånsk senap
2 tsk  honung
ca 1 dl  vetemjöl
1 krm  salt
1/2 krm  nymalen svartpeppar
smör till stekning
olivolja till stekning

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg, men kontrollera innehållet i brödet.
Gör glutenfri: välj glutenfritt specialbröd och glutenfri mjölmix.

Gör så här

Tips

Skär loss kotletterna mellan benen.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Lammracks med rostade betor
Betyg 2.9 av 5.
27 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kryddiga lammracks
Betyg 3.1 av 5.
25 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade lammracks med grekiska smaker
Betyg 4.7 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lammracks med vinkokt ragu och rostad potatis
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lammracks med aubergine och squash
Betyg 2.2 av 5.
14 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillade lammracks
Betyg 3.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga