Pasta på kålrot? Ja det går faktiskt! Tunna, långa strimlor av kålrot kokas al dente och serveras med en syrlig sås gjord på surkål. Toppa “pastan” med smörstekta kantareller, krispiga brödsmulor och persilja.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2021
Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Nämän snälla nån vad gott!! Kommer bli en ny favorit🤩
Jacqueline
2023-09-19Oväntat gott!
Malin
2021-10-15Följde receptet exakt - som jag hittade i Buffe'!! Utom att jag fattades en mandolin :) Osthyvel gick sådär.... Men... Galet gott!!!!
Carina
2021-09-10