Imponerande och läcker rödvinssås med chili och kakao som blir pricken över i till de flesta kötträtter! Morot, rotselleri, rödlök och kalvfond är några av de höstiga smakerna som går så bra ihop med chilin och vinet.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegod sås till grillat! men jag tog kakaooulver...och lite ingefära.
Berit
2011-05-20En verklig god sås. Perfekt när man bjuder in vänner.
Claes
2008-06-02Rekommenderas varmt! Det är ganska mycket jobb bakom såsen men resultatet är värd mödan. Vi uppfattade varken rotsellerin eller vinägern som ett problem och även vi använde oss av en bättre choklad, 72% som finhackades och rördes ner precis innan serveringen. Jag serverade såsen som en av två såser(gorgonzola) till oxfilétournedo - Smarrigt!
Christer
2008-01-07