Parmalindad laxfilé är en utsökt festrätt. Med getostgratinerade gulbetor blir det både spännande och livfullt. Den smarriga rödvinssåsen innehåller stjärnanis och ingefära.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2007
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Karin
2018-03-04Super gott alla nöjda. Jag hittade inte var rosmarinen skulle in. Mvh Karin
Katrina
2008-11-03Jag använde kolja istället för lax, en fisk som inte är lika fast i köttet, så istället för att linda parman runt så gjorde jag allt i stor form, och strösslade strimlad parma över fisken (jag hade också på¨strimlad purjolök). Jag tycker att detta var en supersmidig rätt eftersom det gick att för-köra allt (utom fisken) för att sedan värma på det direkt innan servering. Såsen var mycket god fast jag gjorde minst dubbelt så mycket!
Ewa
2007-09-215 hattar! Fantastisk mustig sås med överraskande smak som lyfter allt,värd sin tid att göra.Går mkt bra med rödbetor isf gulbetor.Festrätt som gjorde succé.