Kantarellfräs

1
1
Kantarellfräs

Kantarellfräs är ett fantastiskt välsmakande tillbehör som går snabbt att röra ihop! Stek bacon och tillsätt svamp, krydda med salt och peppar. Det salta baconet passar perfekt ihop med de mjuka smakerna av kantarell.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006

Kantarellfräs

Ingredienser

6 portioner
1 paket bacon (à 140 g)
250 g färska kantareller (250 g färska motsvarar 2 burkar konserverade à 184 g)
salt och peppar

För alla

Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentar

Mari

2007-07-30

Det var för mycket bacon i förhållande till kantarellerna, så det hela blev för salt. 1/2 paket bacon till 350 g färska kantareller och utesluta saltet vid kryddning var mer lagom. Jag kokade ihop det med lite grädde och då blev det bättre.

Näringsvärde per portion

Energi 380 KJ / 90 kCal
Fett 8 g
Läs mer om näringsvärden