Rödbetspuckar med basilika

Betyg 3.2 av 5.158 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Rödbetspuckar med basilika

De flesta grönsaker och rotfrukter går att forma till matiga ”vego-puckar”, alltså platta biffar som du steker och bjuder med fräscha tillbehör – i salladsblad, kålblad eller bröd. Rödbetor är basen i de här läckert lilaröda puckarna, vilket ger en tydlig rödbetssmak.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2016

Rödbetspuckar med basilika

Ingredienser

ca 20 biffar
450 g rödbetor
1/2 medelstor rödlök
1 vitlöksklyfta
2 dl havregryn
1 ägg
1 msk fryst hackad basilika
ca 2 msk rapsolja
2 krm salt
1/2 krm svartpeppar

Tillbehör

kålblad, salladsblad eller tortillabröd

Gör så här

00:30:00
00:03:00
Näringsberäkningen är per biff utan tillbehör.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Så goda!

Anette

2020-03-16

Supergoda!

Sanna

2018-10-15

Näringsvärde per portion

Energi172 KJ / 41 kCal
Fett2 g
Salt0.2 g
Kolhydrater5 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Carpaccio på rödbeta med chèvre
Betyg 3.6 av 5.37 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rödbetsjuice med apelsin och äpple
Betyg 3.6 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Lammracks med rödbets- och myntasallad
Betyg 3.4 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Klassisk råbiff
Betyg 4.1 av 5.34 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rödbetsjuice
Betyg 3.8 av 5.37 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rosa hummus
Betyg 2.7 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad