Rödbets- och pepparotssallad

Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
0
Rödbets- och pepparotssallad

Ta korven till nya höjder med rödbeta- och pepparotssallad på toppen. Härligt krämigt tillsammans med turkisk yoghurt. Sött och starkt på samma gång. Mums!

Rödbets- och pepparotssallad

Ingredienser

till 8 korvar med bröd
1/2   förp förkokt rödbeta (à 500 g)
1 msk  riven färsk pepparrot
2 msk  turkisk yoghurt
salt och svartpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri matlagningsyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut turkisk yoghurt mot havre-, soja- eller risbaserad ersättningsprodukt.Näringsvärdet är beräknat på toppingen exkl korv och bröd.

Gör så här

Tips

Servera som topping till grillad korv med bröd.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi162 KJ / 39 kCal
Fett0.7 g
Salt0.1 g
Kolhydrater6.1 g
Protein1.2 g

Testa liknande recept

Rödbetsyoghurt med pepparrot
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Citronlax med betor, äpple och pepparrotsyoghurt
Betyg 4.1 av 5.
48 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rödbetsketchup
Betyg 3.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsbakade rödbetor med rucolaolja
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rödbetor med brynt smör, pepparrot och kapris
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga