Rödbets- och pepparotssallad
Ta korven till nya höjder med rödbeta- och pepparotssallad på toppen. Härligt krämigt tillsammans med turkisk yoghurt. Sött och starkt på samma gång. Mums!
Ingredienser
till 8 korvar med bröd
1/2 förp förkokt rödbeta (à 500 g)
1 msk riven färsk pepparrot
2 msk turkisk yoghurt
salt och svartpeppar
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri matlagningsyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut turkisk yoghurt mot havre-, soja- eller risbaserad ersättningsprodukt.Näringsvärdet är beräknat på toppingen exkl korv och bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri matlagningsyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut turkisk yoghurt mot havre-, soja- eller risbaserad ersättningsprodukt.Näringsvärdet är beräknat på toppingen exkl korv och bröd.
Gör så här
Tips
Servera som topping till grillad korv med bröd.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi162 KJ / 39 kCal
Fett0.7 g
Salt0.1 g
Kolhydrater6.1 g
Protein1.2 g
Kommentarer