Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 15 MIN | Enkel

Rödbets- och pepparotssallad

Ta korven till nya höjder med rödbeta- och pepparotssallad på toppen. Härligt krämigt tillsammans med turkisk yoghurt. Sött och starkt på samma gång. Mums!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för till 8 korvar med bröd portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär rödbetorna i centimeterstora tärningar. Skala och riv pepparroten.
  2. Blanda rödbetorna med pepparrot och yoghurt. Smaksätt med salt och peppar.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri matlagningsyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut turkisk yoghurt mot havre-, soja- eller risbaserad ersättningsprodukt.

Näringsvärdet är beräknat på toppingen exkl korv och bröd.

Tips

Servera som topping till grillad korv med bröd.

Ingredienser

Portioner: till 8 korvar med bröd
  • 1/2 förp förkokt rödbeta (à 500 g)
  • 1 msk riven färsk pepparrot
  • 2 msk turkisk yoghurt
  • salt och svartpeppar
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 162 kJ / 39 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer