Carpaccio på rödbeta med chèvre

34
0
Carpaccio på rödbeta med chèvre

Här är en läcker och vegetarisk carpaccio på rödbeta med chèvre. Rödbetor, chèvreost, solrosfrön och honung är en magisk smakkombination och en underbar förrätt som alla kommer att älska.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2011

Carpaccio på rödbeta med chèvre

Ingredienser

4 portioner
500 g rödbetor (eller gulbetor)
1/2 dl solrosfrön
1 påse späda salladsblad (à 65 g)
150 g getost av chèvretyp
olivolja
balsamicosirap eller honung
svartpeppar
flingsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

34

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1197 KJ / 286 kCal
Fett 18 g
Salt 1 g
Kolhydrater 18 g
Protein 11 g
Läs mer om näringsvärden