Carpaccio på rödbeta med chèvre

Betyg 3.6 av 5.
36 personer har röstat
1
Carpaccio på rödbeta med chèvre

Här är en läcker och vegetarisk carpaccio på rödbeta med chèvre. Rödbetor, chèvreost, solrosfrön och honung är en magisk smakkombination och en underbar förrätt som alla kommer att älska.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2011

Carpaccio på rödbeta med chèvre

Ingredienser

4 portioner
500 g rödbetor (eller gulbetor)
1/2 dl solrosfrön
1 påse späda salladsblad (à 65 g)
150 g getost av chèvretyp
olivolja
balsamicosirap eller honung
svartpeppar
flingsalt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
36 personer har röstat

Kommentar

Väldigt uppskattat av familjen och superenkelt att göra om man har färdigkokta betor

Esther

2023-05-18

Näringsvärde per portion

Energi1197 KJ / 286 kCal
Fett18 g
Salt1 g
Kolhydrater18 g
Protein11 g

Testa liknande recept

Dalaentré
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Paket med morötter, honung, getost och solrosfrön
Betyg 3.5 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Calzone med getost och sötpotatis
Betyg 3.1 av 5.
87 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kålrabbisallad med äpple och getost
Betyg 4.6 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatiskaka med getost
Betyg 3.9 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ostgratinerad kotlett med tomat- och basilikasallad
Betyg 2.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga