Hoppa till sidans innehåll
UNDER 15 MIN | Medel

Rosa hummus

Inlagda rödbetor mixade med nötiga kikärtor är en spännande twist på den klassiska hummusen. Som bonus blir den snyggt rosa, bara en sådan sak! Rödbetshummusen är suverän som smörgåspålägg, i en wrap eller som dipp till krispiga grönsaksstavar.

Detta är ett recept från Buffé nr 2, 2015
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Häll av, skölj och låt kikärterna rinna av.
  2. Mixa kikärterna med övriga ingredienser med stavmixer eller i liten matberedare till en slät röra.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 burk kokta kikärter (à ca 400 g)
  • 1 dl inlagda rödbetor
  • 2 msk färskpressad citronjuice
  • 1 msk olivolja
  • 3 krm salt
  • 1 krm peppar
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Valfri krydda på små glas

10 % rabatt

Santa Maria 3-80 g

Mer info

Kupongen är laddad

Vegansk pizza

10:- Rabatt

Anamma. Capricciosa/Mexicana 350 g

Mer info

Näringsvärde
Per portion

Energi 692 kJ / 165 kCal

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer