En riktigt lättlagad vegetarisk gryta. Rödbetor, morötter och röda linser ger grytan mycket smak. Och så en annorlunda chutney på gröna ärter, mandel och färsk ingefära till. Blir det något över av chutneyn? Den är grym som grönsaksdipp!
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2013
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Moa
2021-05-14Det här receptet hade behövt mått i deciliter och antal, inte bara vikt.
Redaktionen ICAse
2021-05-28Hej Moa! Vi har nu lagt till styck på morötter och rödbetor men de kan ju variera i storlek därför blir det lite svårt att säga exakt antal. Hoppas detta underlättar. Hälsningar Ulrika.
Sanna
2019-07-12Gav rätten en 3:a, går bra att göra och är en helt ok bas-veg-gryta. Däremot tycker jag att receptet fattas lite oompf. Lite mer krydda? Själv lade jag till sambal oelek och yoghurt till chutneyn för lite mer smak och sting.
Helena
2013-04-13Den godaste vegetariska rätt jag ätit!