Vegobollar med lins- och skogschampinjonsallad
Kanske din nästa favorit bland våra vegetariska recept. En lins- och skogschampinjonsallad kompletteras med grönsaksbullar eller vegobollar. En rätt med mycket smak och färg. Gott och lättlagat!
Ingredienser
4 portioner
300 g torkade beluga linser
300 g torkade röda linser
150 g skogschampinjoner
150 g mix sallad på påse
75 g tinade frysta solmogna tomater
75 g cocktailtomater
Dressing
1 dl olivolja
2 msk vinäger
1 tsk torkad timjan
örtsalt och svartpeppar
1 förp vegobollar eller grönsaksbullar (à ca 300-400 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer