Pannkakor med linser är både extra mättande och lite nyttigare än vanliga. Servera med en fluffig ricottayoghurt, mandel, honung och tinade frysta bär. Barnvänligt och gott som enkel lunch eller middag.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2019
Kommentarer
Nadja
2022-03-30Så goda! Dottern och hennes kompis åt med god aptit, kände ingen skillnad mot ”vanliga” pannkakor. Använde dinkelsikt istället för vetemjöl och bytte ut ca 1/3 mot grovt rågmjöl. Kommer definitivt göras fler gånger!
Susann
2022-02-23Jättegoda och lätta att steka. Skivar banan på och serverar med en klick turkisk yoghurt, mandelspån och lite honung.
Fatima
2021-04-02Jag bytte ut 1/3 av mjölet till grahamsmjöl, och jag tyckte de var jättegoda. Smakar som vanliga pannkakor, men man blir mättare 😊