Kålrabbisallad

Betyg 2.4 av 5.
20 personer har röstat
0
Kålrabbisallad

Den här salladen görs på kålrabbi, en lite bortglömd rotfrukt som är krispigt god och söt i smaken. Skala och skär i tunna skivor, eller om du har bråttom till sallad – riv den grovt. Några rostade hasselnötter är mums att strö över.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2013

Kålrabbisallad

Ingredienser

4 portioner
200 g  kålrabbi (eller morot)
1 msk  kallpressad raps- eller olivolja
2 msk  äppelcidervinäger
150   blandade salladsblad

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
20 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi222 KJ / 53 kCal
Fett4 g
Salt0.04 g
Kolhydrater3 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Råhyvlad kålrabbi med äpple och kavringsmul
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kålrabbi- och spetskålsslaw
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ciabatta med körsbärstomater, morot & kålrabbi
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Råhyvlad kålrabbi med lime, tranbär och dill
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kålrabbi med brynt yuzusmör och sesamfrö
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Picklad kålrabbi med rädisa
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga