Kålrabbisallad

20
0
Kålrabbisallad

Den här salladen görs på kålrabbi, en lite bortglömd rotfrukt som är krispigt god och söt i smaken. Skala och skär i tunna skivor, eller om du har bråttom till sallad – riv den grovt. Några rostade hasselnötter är mums att strö över.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2013

Kålrabbisallad

Ingredienser

4 portioner
200 g kålrabbi (eller morot)
1 msk kallpressad raps- eller olivolja
2 msk äppelcidervinäger
150 blandade salladsblad

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

20

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 222 KJ / 53 kCal
Fett 4 g
Salt 0.04 g
Kolhydrater 3 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden