En läcker torskrätt som passar bra till den lite festligare middagen. Du serverar torsken med rödbetskross som du gör på rödbetor och potatis, och toppar med pepparrotssmetana.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör, laktosfri mjölkdryck och laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett. Byt ut mjölk mot havre-, soja- eller risbaserad ersättningsprodukt. Byt ut smetana mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Lisbeth
2021-10-26Vi älskar detta receptet i vår familj ❤️
Per-elof
2021-10-23Använde ICAs förkorta rödbetor vilket sparade tid, och ångkokade torskryggen. Jäklar vad gott det blev, ett höjdarrecept! Rena rama restaurangmaten.
Monica
2021-09-13Detta är ett av mina favorit recept! Jag använder oftast gulbetor istället för rödbetor, blir lite mildare smak.