Somrigt, fräscht och matigt mättande. Kombinationen torsk med sparris och äpple blir en upplevelse smaklökarna sent glömmer. Färskpotatis och rädisor i salladen blir pigga tillbehör. Och avslutningsvis majonnäs med pepparrot, en ny sommarfavorit!
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj färdig äggfri majonnäs och smaksätt med pepparrot och dijonsenap.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Fantastiskt gott! Slog i en skvätt äppelcidervinäger i majjon - för syra. Den kanske var bortglömd i receptet? Torskryggen rimmades tre h innan den kördes i rökskåpet.
Göran
2020-07-23Hej Göran! Tack för tipset och vinägern är inte bortglömd utan den här gången är det tänkt att vara utan syra. Men det går naturligtvis att tillsätta om man önskar. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2020-07-31Riktigt gott! Särskilt med majjon till.
Linnea
2019-06-05