Torskrygg med rödbetor, brynt smör och dill

0
0 Klimatsmart
Torskrygg med rödbetor, brynt smör och dill

Torsk med rödbetor och dill ger dig en smakrik och snabblagad måltid. Fisken lagas i ugnen medan potatisen kokas. Bryn smöret i en kastrull och värm de förkokta rödbetorna i det, precis före servering vänder du ner den färska dillen.

Skriv ut
Torskrygg med rödbetor, brynt smör och dill

Ingredienser

4 portioner
600 g
torskrygg
-
salt
-
svartpeppar
900 g
delikatesspotatis
500 g
förkokta rödbetor
1
kruka dill
100 g
smör

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2090 KJ / 499 kCal
Fett 22 g
Salt 2.4 g
Kolhydrater 41 g
Protein 32 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept