Torskrygg med rödbetor, brynt smör och dill

Torsk med rödbetor och dill ger dig en smakrik och snabblagad måltid. Fisken lagas i ugnen medan potatisen kokas. Bryn smöret i en kastrull och värm de förkokta rödbetorna i det, precis före servering vänder du ner den färska dillen.

Ingredienser
4 portioner
600 g torskrygg
salt
svartpeppar
900 g delikatesspotatis
500 g förkokta rödbetor
1 kruka dill
100 g smör
Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2090 KJ / 499 kCal
Fett22 g
Salt2.4 g
Kolhydrater41 g
Protein32 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Gott helt enkelt
Ingela
2024-07-16Detta var ingen aha upplevelse precis. Tur det var dill och rödbeta med, det var väl det enda det smakade
Ann-charlotte
2023-05-12Lättlagat och gott
Ingela
2023-02-13