Hade du tänkt servera torskrygg till nyår? Prova då detta recept på halstrad torskrygg med vitvinssås som serveras med rostade rödbetor och sotade blad av persilja och grönkål. Lyxigt och elegant men ändå enkelt att tillaga.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2020
Kontrollera noga innehållet i fonden.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, grädde och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt smör, grädde och crème fraiche mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Kommentarer
Åsa
1/1/2021Megagott. Åt på nyår.
Jennie
1/1/2021Jättegott recept som jag serverade som huvudrätt på nyår, och kommer att bjuda på fler gånger när jag vill imponera på gäster. De sotade bladen var överraskande goda! Inte ett svårt recept. Jag serverade med tunt skivad vitkål och äpple i lite olja och citronsaft som gick fint ihop med rödbetorna.
Camilla
12/31/2020Sofie, antar att den ska vara varm. Smör brukar man tillsätta för att ”blanka” av såsen i slutet.