Ramensoppa är både värmande och mättande. Prova vårt recept på japansk tantanmen ramen med ramennudlar och kryddigt stekt fläskfärs i en buljong med smak av sesam och chili. Som topping: ägg, pak choi, salladslök och ingefära.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2020
Kontrollera noga innehållet i buljongen och misopastan.
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller gluten och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jättegott! Egentligen är jag inte så förtjust i varken de asiatiska köket eller japanska men detta var 5/5
Petra
2023-03-16Så gott! Skulle man kunna få näringsinformationen?
Marjana
2023-01-30Hej Marjana! Vad kul att höra att du tycker om receptet! Vi har nu uppdaterat receptet med näringsvärden. 😊 Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-01-31Jättegott, en riktig smakbomb.
Malin
2022-12-02