Pasta med kalkon och mozzarella

Betyg 3.3 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Pasta med kalkon och mozzarella

Detta lättlagade och färggranna pastarecept gör du av smakfulla ingredienser som lök, körsbärstomater, mozzarella, rökt kalkon, babyspenat och pasta. Blanda gärna i lite rivet citronskal eller kapris i såsen för ytterligare smak!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2014

Pasta med kalkon och mozzarella

Ingredienser

4 portioner
4 port pasta (gärna gemelli)
1 rödlök
1 vitlöksklyfta
1 tsk olja
1 burk körsbärstomater (à 400 g)
salt
peppar
2 förp mozzarella (à 125 g)
2 förp rökt kalkon i skivor (à 120 g)
65 g babyspenat

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Inte så värst gott. Dessutom gillade vi inte att det var delar som skulle serveras kalla. Maten kallnar så snabbt då.

    Gabriella

Näringsvärde per portion

Energi2159 KJ / 516 kCal
Fett15 g
Salt2.7 g
Kolhydrater58 g
Protein35 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Tomatpasta med kalkon och mozzarella
    Betyg 3.3 av 5.34 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ugnsstekt kalkon från Tomte-Lilla
    Betyg 3.5 av 5.35 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad