Öppen pirog med mozzarella, zucchini och kalkon

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Öppen pirog med mozzarella, zucchini och kalkon

Här kan du laga en fantastisk smakrik och god öppen pirog som du lätt gör med kyld pizzadeg. Pirogen fyller du med zucchini och rökt kalkon samt krämig mozzarellaost. Den öppna pirogen är perfekt som mellanmål eller som enkelt tilltugg, när du bara är sugen på något gott.

Öppen pirog med mozzarella, zucchini och kalkon

Ingredienser

4 portioner
1   förp mozzarella (à 125 g)
1/2   zucchini (à ca 250 g)
4   skivor rökt kalkon (à ca 20 g)
1 krm  salt
1 krm  svartpeppar
1   förp kyld pizzadeg (à 400 g)
1   ägg

För alla

Kontrollera noga innehållet i pizzadegen.
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt mozzarella mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Receptet framtaget i samarbete med Tina Nordström.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tomatpasta med kalkon och mozzarella
Betyg 3.3 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varma mackor med kalkon och mozzarella
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med kalkon och mozzarella
Betyg 3.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med kalkon, mozzarella och mandel i tomatsås
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta med kalkon, mozzarella och valnötter i tomatsås
Betyg 3.7 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsstekt kalkon från Tomte-Lilla
Betyg 3.4 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga