Öppen pirog med mozzarella, zucchini och kalkon
Här kan du laga en fantastisk smakrik och god öppen pirog som du lätt gör med kyld pizzadeg. Pirogen fyller du med zucchini och rökt kalkon samt krämig mozzarellaost. Den öppna pirogen är perfekt som mellanmål eller som enkelt tilltugg, när du bara är sugen på något gott.
Ingredienser
4 portioner
1 förp mozzarella (à 125 g)
1/2 zucchini (à ca 250 g)
4 skivor rökt kalkon (à ca 20 g)
1 krm salt
1 krm svartpeppar
1 förp kyld pizzadeg (à 400 g)
1 ägg
För alla
Kontrollera noga innehållet i pizzadegen.
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: byt mozzarella mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Receptet framtaget i samarbete med Tina Nordström.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer