Pasta med kalkon och mozzarella

Betyg 3.2 av 5.
17 personer har röstat
1
Pasta med kalkon och mozzarella

Detta lättlagade och färggranna pastarecept gör du av smakfulla ingredienser som lök, körsbärstomater, mozzarella, rökt kalkon, babyspenat och pasta. Blanda gärna i lite rivet citronskal eller kapris i såsen för ytterligare smak!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2014

Pasta med kalkon och mozzarella

Ingredienser

4 portioner
4 port pasta (gärna gemelli)
1 rödlök
1 vitlöksklyfta
1 tsk olja
1 burk körsbärstomater (à 400 g)
salt
peppar
2 förp mozzarella (à 125 g)
2 förp rökt kalkon i skivor (à 120 g)
65 g babyspenat

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
17 personer har röstat

Kommentar

Inte så värst gott. Dessutom gillade vi inte att det var delar som skulle serveras kalla. Maten kallnar så snabbt då.

Gabriella

2014-03-24

Näringsvärde per portion

Energi2159 KJ / 516 kCal
Fett15 g
Salt2.7 g
Kolhydrater58 g
Protein35 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Tomatpasta med kalkon och mozzarella
Betyg 3.3 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Öppen pirog med mozzarella, zucchini och kalkon
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varma mackor med kalkon och mozzarella
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med kalkon, mozzarella och mandel i tomatsås
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta med kalkon, mozzarella och valnötter i tomatsås
Betyg 3.7 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsstekt kalkon från Tomte-Lilla
Betyg 3.4 av 5.
34 personer har röstat
Över 60 min att tillaga