Pasta med kalkon, mozzarella och valnötter i tomatsås
Pasta med kalkon, mozzarella och valnötter i tomatsås är en lättlagad pastarätt med goda smaker. Tillbehören valnötter och mozzarella förhöjer lyxkänslan på denna vardagsrätt.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2011
Ingredienser
4 portioner
4 morötter (4 st motsvarar ca 400 g)
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 msk olja
500 g krossade tomater
1 grönsaksbuljongtärning eller fond (1 tärning motsvarar 1 ½ msk fond)
4 port färsk pasta taglioni
1 1/2 dl mellangrädde
salt
peppar
120 g rökt kalkon i skivor
Till servering
125 g mozzarella
100 g valnötskärnor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3031 KJ / 718 kCal
Kommentarer
Jättegod, mozarella och valnötter går ej att utesluta för att denna rätt ska komma till sin rätt;)
Danielle
2013-09-17Smidig och göra men inte något jag kommer göra igen. Föll oss inte i smaken här hemma.
Viktoria
2012-04-18Jättegott! Tillbehören (nötter och mozzarella) gör att den känns lite lyxig.
Ulrika
2011-10-19