Pasta med kalkon, mozzarella och valnötter i tomatsås är en lättlagad pastarätt med goda smaker. Tillbehören valnötter och mozzarella förhöjer lyxkänslan på denna vardagsrätt.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2011
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden för samtliga allergener.
Gör glutenfri: servera med glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde. Lite mozzarella kan ev tålas, uteslut den annars.
Gör mjölkproteinfri: byt grädden mot havre-, soja- eller risbaserad ersättning. Uteslut mozzarellan.
Gör äggfri: använd äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegod, mozarella och valnötter går ej att utesluta för att denna rätt ska komma till sin rätt;)
Danielle
2013-09-17Smidig och göra men inte något jag kommer göra igen. Föll oss inte i smaken här hemma.
Viktoria
2012-04-18Jättegott! Tillbehören (nötter och mozzarella) gör att den känns lite lyxig.
Ulrika
2011-10-19