Varma mackor med kalkon och mozzarella

2
0
Varma mackor med kalkon och mozzarella

Inget säger 80-tal mer än varma mackor. Men det är samtidigt något av det trendigaste du kan äta. Det är också enkelt att göra. Bra va?! Den smälta osten gör allt gott. Och cannelinibönor, mozzarella, pesto, tomatsalsa, rökt kalkon och massa annat smarrigt gör det ännu godare.

Skriv ut
Varma mackor med kalkon och mozzarella

Ingredienser

4 portioner
250 g
körsbärstomater
1
förp kokta cannellinibönor (à 380 g)
2 msk
olivolja
1 msk
vitvinsvinäger
-
salt och svartpeppar
2
mozzarellaostar (à 125 g)
1/2 dl
pesto
8
skivor grovt formbröd
2 dl
tomatsalsa
2
förp skivad rökt kalkon (à 120 g)

Till servering

småbladig salladsmix

För alla

Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym (peston).

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Testa liknande recept