Varma mackor med kalkon och mozzarella

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
0
Varma mackor med kalkon och mozzarella

Inget säger 80-tal mer än varma mackor. Men det är samtidigt något av det trendigaste du kan äta. Det är också enkelt att göra. Bra va?! Den smälta osten gör allt gott. Och cannelinibönor, mozzarella, pesto, tomatsalsa, rökt kalkon och massa annat smarrigt gör det ännu godare.

Varma mackor med kalkon och mozzarella

Ingredienser

4 portioner
250 g  körsbärstomater
1   förp kokta cannellinibönor (à 380 g)
2 msk  olivolja
1 msk  vitvinsvinäger
salt och svartpeppar
2   mozzarella (à 125 g)
1/2 dl  pesto
8   skivor grovt formbröd
2 dl  tomatsalsa
2   förp skivad rökt kalkon (à 120 g)

Till servering

småbladig salladsmix

För alla

Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym (peston).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Panzanella med inkokt lax och tzatziki
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vetelevain med sojafärs, grönsaker och sojamajonnäs
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vegosnitsare
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Päronpizza med kolasås och pinjenötter
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Levain med kräftsallad och rostade nötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonfiskburgare med grönsaksstavar
Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga