Varma mackor med kalkon och mozzarella

Inget säger 80-tal mer än varma mackor. Men det är samtidigt något av det trendigaste du kan äta. Det är också enkelt att göra. Bra va?! Den smälta osten gör allt gott. Och cannelinibönor, mozzarella, pesto, tomatsalsa, rökt kalkon och massa annat smarrigt gör det ännu godare.

Ingredienser
4 portioner
250 g körsbärstomater
1 förp kokta cannellinibönor (à 380 g)
2 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
salt och svartpeppar
2 mozzarella (à 125 g)
1/2 dl pesto
8 skivor grovt formbröd
2 dl tomatsalsa
2 förp skivad rökt kalkon (à 120 g)
Till servering
småbladig salladsmix
För alla
Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym (peston).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer