Pasta arrabbiata med borlottibönor och tomat
En skål med pasta, ja tack! Härlig arrabbiata smaksätter denna rätt ihop med salta oliver, milda bönor, vitlök och grana padano. Inget går upp mot en snabblagad och god middag, och för att toppa smakerna ännu mer så strö gärna över lite ruccola!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2019
Ingredienser
För alla
Kontrollera noga innehållet i peston.
Fri från laktos.
Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör undvika ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer