Lammracks med rostade betor

Betyg 2.9 av 5.
27 personer har röstat
0
Lammracks med rostade betor

Bjud gästerna på saftiga lammracks med rostade betor och västerbottenssufflé och succén är given! Rosta dina smarriga betor med smak av timjan och oliv en stund före du lägger på det brynta köttet. Låt dina goda racks vila tills sufflén är klar.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005

Lammracks med rostade betor

Ingredienser

4 portioner

Rostade betor

1 kg små betor, t ex röd-, gul- eller polkabetor
6 - 7 vitlöksklyftor
1 kruka färsk timjan
3 msk mild olivolja
salt
peppar

Brödsmulor

3 - 3 1/2 skivor formbröd
1 msk finhackad vitlök
2 1/2 msk finhackad persilja
1/2 tsk torkad timjan
1 msk rivet citronskal
1 tsk flingsalt
2 krm nymalen svartpeppar

Lammracks

ca 2 kg lammracks
1 - 1 1/2 msk olja
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
27 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2100 KJ / 500 kCal
Fett33 g
Kolhydrater20 g
Protein31 g

Testa liknande recept

Grillade lammracks
Betyg 3.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammracks på grillen
Betyg 2.8 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kryddiga lammracks
Betyg 3.2 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vitlöksstekt lammracks med svampfräs och krutonger
Betyg 2.8 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade lammracks med rosmarin
Betyg 4 av 5.
43 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammklubbor med wasabikrisp
Betyg 2.5 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga