Lammracks med aubergine och squash

Betyg 2.2 av 5.
14 personer har röstat
0
Lammracks med aubergine och squash

Lammracks med aubergine och squash är en fräsch men samtidigt mättande varmrätt med krämig matyoghurt som tillbehör. Auberginen och squashen steks lätt i olivolja och kryddas med salt och peppar. Lammköttet tillagas i ugnen för extra mörhet.

Lammracks med aubergine och squash

Ingredienser

4 portioner
1 kg  lammracks
2 tsk  salt
2 krm  svartpeppar
3 msk  olivolja
1   aubergine
1   squash

Tillbehör

squash
aubergine
matyoghurt

För alla

Gör mjölkproteinfri: byt matyoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör laktosreducerad: välj laktosreducerad matyoughurt.

Gör så här

Tips

Stek skalade krossade vitlöksklyftor, färsk rosmarin och timjan i olivoljan samtidigt med köttet. Det ger lite mera smak till lammet.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.2 av 5.
14 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillade lammracks med rosmarin
Betyg 3.9 av 5.
42 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammklubbor med wasabikrisp
Betyg 2.5 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chiligryta
Betyg 3.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Soppgryta alla Famiglia
Betyg 2.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vitlöksstekt lammracks med svampfräs och krutonger
Betyg 2.8 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga