Grillade lammracks med rosmarin
Att grilla lammracks är fantastiskt gott - speciellt när de får ta smak av fänkål, färsk rosmarin, vitlök och fräsch citron. Låt köttet marineras ordentligt genom att både gnida in och sedan pensla på med mera marinad under grillningens gång.
Ingredienser
4 portioner
2 lammracks (à ca 400 g)
5 vitlöksklyftor
2 citroner
1/2 kruka rosmarin
1 tsk chiliflakes
1 tsk fänkålsfrön
3 msk olivolja
1/2 tsk salt
svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1832 KJ / 437 kCal
Fett34 g
Salt1.12 g
Kolhydrater5 g
Protein27 g
Kommentarer
Underbart gott, måste ni testa. Peter
Peter
2024-06-06En favorit och ett måste midsommardagens kväll tillsammans med goda vänner.
Jarl
2023-06-20Britt-Marie tyckte det var riktigt gott! Madelene tyckte det kunde varit lite längre på grillen.
Klas
2021-08-07