Grillade lammracks med rosmarin

12
0
Grillade lammracks med rosmarin

Att grilla lammracks är fantastiskt gott - speciellt när de får ta smak av fänkål, färsk rosmarin, vitlök och fräsch citron. Låt köttet marineras ordentligt genom att både gnida in och sedan pensla på med mera marinad under grillningens gång.

Skriv ut
Grillade lammracks med rosmarin

Ingredienser

4 portioner
2
lammracks (à ca 400 g)
5
vitlöksklyftor
2
citroner
1/2
kruka rosmarin
1 tsk
chiliflakes
1 tsk
fänkålsfrön
3 msk
olivolja
1/2 tsk
salt
-
svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Skär citronerna i halvor och grilla på snittytan ca 3 minuter. Pressa saften över köttet vid servering.

Vad tyckte du om receptet?

12

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1832 KJ / 437 kCal
Fett 34 g
Salt 1.12 g
Kolhydrater 5 g
Protein 27 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept