Panerade lammkotletter

Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Panerade lammkotletter

I det här receptet på panerade lammkotletter gör du en härlig panering av först mjölblandning, sedan senap och till sist bröd, citron och rosmarin. Det ger lammkotletterna är krispig yta och en läcker smak. Mycket gott och uppskattat!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2011

Panerade lammkotletter

Ingredienser

4 portioner
ca 1 1/2 kg lammracks i skivor eller lammkotletter (enkla eller dubbla)
200 g färskrivet formbröd
2 tsk finhackad rosmarin
1 tsk finrivet citronskal
2 msk skånsk senap
2 tsk honung
ca 1 dl vetemjöl
1 krm salt
1/2 krm nymalen svartpeppar
smör till stekning
olivolja till stekning

Gör så här

00:30:00
00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Lammracks med rostade betor
    Betyg 2.9 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Grillade lammracks med grekiska smaker
    Betyg 4.7 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillade lammracks
    Betyg 3.6 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lammracks på grillen
    Betyg 2.8 av 5.36 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lammracks med aubergine och squash
    Betyg 2.2 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillade lammracks med rosmarin
    Betyg 4 av 5.45 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad