Mexikanska wallenbergare

1
0
Mexikanska wallenbergare

Använd viltfärsen till wallenbergare där det magra köttet får sällskap av grädde och ägg. Här smaksätter vi wallenbergarna med den mexikanska såsen mole gjord på bland annat chili och choklad.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2017

Mexikanska wallenbergare

Ingredienser

4 portioner
500 g
hjortfärs
2
äggulor
ca 4 msk
mole- paste (se länk under steg 2)
1 tsk
salt
1 krm
svartpeppar
2 dl
vispgrädde
3 dl
panko (japansk ströbröd)

För alla

Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: ersätt panko med glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av grädde, choklad och matfett.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2314 KJ / 554 kCal
Fett 28 g
Salt 4.04 g
Kolhydrater 40 g
Protein 36 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept