Klassiska wallenbergare när de är som bäst! Saftiga biffar på kalvfärs, ägg och grädde som serveras med en krämig potatispuré, ärtor och brynt smör. Och så syrliga rårörda lingon till såklart.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2019
Innnehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av grädde, smör och mjölk. Uteslut brynt smör eller smält laktosfritt smör till servering.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde, smör och mjölk mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter. Uteslut brynt smör till servering.
Näringsvärdet är beräknat per portion och inklusive 25 g brynt smör och 1 msk rårörda lingon till servering.
Kommentarer
Anna
11/11/2020Jag kan bara hålla med samtliga som skriver här. Sprits eller inte, ni bör uppdatera receptet med mindre vätska. Går ej att hantera.
Jan
11/4/2020Använd 500g kalvfärs och 2dl grädde så funkar receptet
Linda
10/31/2020Värdelöst uselt recept