Falska Wallenbergare
Falska Wallenbergare går snabbt att tillaga och är förbluffande smakrika. Dijonsenapen ger biffarna en sötsalt kryddning. Servera Wallenbergarna med pressad potatis och nyriven pepparrot.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 1999
Ingredienser
4 portioner
1 kg mager fläskfärs
6 äggulor
2 msk ljus dijonsenap (rågade)
4 dl vispgrädde
salt och peppar
smör eller margarin
nyriven pepparrot (till serveringen)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Har gjort detta ofta, urgott! Brukar dock dra ner mängden äggulor och grädde till hälften i övrigt som receptet säger.
Anna
2008-01-23Toppen gott men jag gjorde på blandfärs och endast 500 gr / 4 pers. tog bort dijonsenap och ersatte med Kalvfond. Dä Dô ! OOOOOoooootroligt gott!
Bo
2007-09-26Alla i familjen gav toppbetyg!!
Anki
2004-12-12