Falska Wallenbergare

Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
5
Falska Wallenbergare

Falska Wallenbergare går snabbt att tillaga och är förbluffande smakrika. Dijonsenapen ger biffarna en sötsalt kryddning. Servera Wallenbergarna med pressad potatis och nyriven pepparrot.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 1999

Falska Wallenbergare

Ingredienser

4 portioner
1 kg  mager fläskfärs
6   äggulor
2 msk  ljus dijonsenap (rågade)
4 dl  vispgrädde
salt och peppar
smör eller margarin
nyriven pepparrot (till serveringen)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Har gjort detta ofta, urgott! Brukar dock dra ner mängden äggulor och grädde till hälften i övrigt som receptet säger.

Anna

2008-01-23

Toppen gott men jag gjorde på blandfärs och endast 500 gr / 4 pers. tog bort dijonsenap och ersatte med Kalvfond. Dä Dô ! OOOOOoooootroligt gott!

Bo

2007-09-26

Alla i familjen gav toppbetyg!!

Anki

2004-12-12

Testa liknande recept

Lövbiff med pepparrot och äggula
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Klassisk biff à la Rydberg
Betyg 3 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Strömmingslåda med pepparrot
Betyg 3.9 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Korv med pepparrotsmos
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Kokt kolja med ägg, pepparrotssås och dragonpotatis
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga