Falska Wallenbergare går snabbt att tillaga och är förbluffande smakrika. Dijonsenapen ger biffarna en sötsalt kryddning. Servera Wallenbergarna med pressad potatis och nyriven pepparrot.
Ett recept från: Buffé nr 9, 1999
Har du lagat receptet?
Vad tyckte du om receptet?
Har gjort detta ofta, urgott! Brukar dock dra ner mängden äggulor och grädde till hälften i övrigt som receptet säger.
Anna
Toppen gott men jag gjorde på blandfärs och endast 500 gr / 4 pers. tog bort dijonsenap och ersatte med Kalvfond. Dä Dô ! OOOOOoooootroligt gott!
Bo
Alla i familjen gav toppbetyg!!
Anki
Kommentarer
Har gjort detta ofta, urgott! Brukar dock dra ner mängden äggulor och grädde till hälften i övrigt som receptet säger.
Anna
2008-01-23Toppen gott men jag gjorde på blandfärs och endast 500 gr / 4 pers. tog bort dijonsenap och ersatte med Kalvfond. Dä Dô ! OOOOOoooootroligt gott!
Bo
2007-09-26Alla i familjen gav toppbetyg!!
Anki
2004-12-12