Tycker du om vilt så är det här ett recept för dig. Laga till en Wallenbergare på viltkött och servera tillsammans med whiskylingon och rosmarinpotatis. Utsökt!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2011
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd ströbröd fritt från gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde och mjölkfritt ströbröd. Stek i laktosfritt matfett eller enbart olja.
Gör mjölkproteinfri: använd soja- eller havrebaserad gräddersättning och mjölkfritt ströbröd. Stek i enbart olja.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Varför går det ej att skriva ut detta recept
Siv
2020-10-03Enkelt, lätt och väldigt gott.. Höga smaker... Whiskylingon och rosmarinpotatis var ett lyft. Ett recept man återkommer till.
Anne-lis
2015-01-16Succé.Hade krossad färsk timjan i färsen. Rårörda lingon gick också bra. Whisky i var smaksensationen! Lättlagad.Kommer att bli en fredagsfavorit. Tack.
Ewa
2011-12-01