Viltwallenbergare med whiskylingon och rosmarinpotatis
Tycker du om vilt så är det här ett recept för dig. Laga till en Wallenbergare på viltkött och servera tillsammans med whiskylingon och rosmarinpotatis. Utsökt!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2011
Ingredienser
4 portioner
400 g kall viltfärs eller nötfärs
2 dl frysta, tinade lingon
1/2 dl socker
2 msk whisky (kan uteslutas)
1 påse delikatesspotatis (à 900 g)
ca 2 1/2 msk hackad färsk rosmarin
3 äggulor
1 dl vispgrädde
1 dl ströbröd
ev saltgurka till servering
olivolja
smör
salt
flingsalt
nymalen svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Varför går det ej att skriva ut detta recept
Siv
2020-10-03Enkelt, lätt och väldigt gott.. Höga smaker... Whiskylingon och rosmarinpotatis var ett lyft. Ett recept man återkommer till.
Anne-lis
2015-01-16Succé.Hade krossad färsk timjan i färsen. Rårörda lingon gick också bra. Whisky i var smaksensationen! Lättlagad.Kommer att bli en fredagsfavorit. Tack.
Ewa
2011-12-01