Mexikanska wallenbergare

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Mexikanska wallenbergare

Använd viltfärsen till wallenbergare där det magra köttet får sällskap av grädde och ägg. Här smaksätter vi wallenbergarna med den mexikanska såsen mole gjord på bland annat chili och choklad.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2017

Mexikanska wallenbergare

Ingredienser

4 portioner
500 g hjortfärs
2 äggulor
ca 4 msk mole- paste (se länk under steg 2)
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 dl vispgrädde
3 dl panko (japansk ströbröd)

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2314 KJ / 554 kCal
Fett28 g
Salt4.04 g
Kolhydrater40 g
Protein36 g

Testa liknande recept

Småländska wallenbergare
Betyg 3.3 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kycklingwallenbergare med ärtor och mos
Betyg 3.8 av 5.61 personer har röstat
Receptet har 24 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Falska Wallenbergare
Betyg 4.4 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Wallenbergare
Betyg 3.9 av 5.105 personer har röstat
Receptet har 42 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Viltwallenbergare med whiskylingon och rosmarinpotatis
Betyg 4.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Wallenbergare med kålrabbisallad
Betyg 3.2 av 5.34 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad