Marinerad gravlaxfilé

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Marinerad gravlaxfilé

Denna marinerade gravlaxfilé är underbart smakrik och passar perfekt till helg eller fest. Marinaden på bland annat soja, mango chutney och hot and sweet sauce ger laxen en intensiv smak som passar vid grillning.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 1997

Marinerad gravlaxfilé

Ingredienser

4 portioner
800 g  gravad lax i bit
2 msk  olivolja
1 msk  japansk soja
1 msk  mango chutney
2 tsk  hot and sweet sauce
grovmalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ostron New Orleans style
Betyg 3.2 av 5.
41 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Koreanska grönsaker
Betyg 3.4 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kycklingfilé med aprikosglaze
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Het och söt lax
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade laxfjärilar med druvsalsa
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Quinoasallad med korvspett
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga