En paj med extra allt! Parmesan, marinerade soltorkade körsbärstomater och kronärtskockshjärtan. Fyll pajen med dina favoritdelikatesser i lösvikt eller på burk. Toppa snyggt med lufttorkad skinka och oliver när pajkalaset börjar.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2013
Gör glutenfri: ersätt pajdegen med glutenfritt pajdegsrecept.
Gör laktosfri: använd laktosfria varianter av smör, mjölk och grädde. (Parmesanost är laktosfri).
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett och ersätt mjölk och grädde med havre-, ris- eller sojabaserad mjölkersättning Ersätt parmesan och rivost med tofu eller annat mjölkfritt färskostalternativ.
Innehåller ägg.
Näringsvärdet är beräknat per port på 8 port.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sandra
2022-12-17Jättegod paj som vi ofta återkommer till vid lite festligare tillfällen. Hela familjen gillar inte alla ingredienser så vi utesluter bara det vi inte gillar i fyllningen.
Ann
2022-03-27Supergod!
Camilla
2022-02-25Supernöjd!!