Varför inte servera våfflor till förrätt? Missa inte vårt recept på smördegsvåfflor som fylls med en smakrik ostkräm med färskost, Gruyère och soltorkade tomater. Enkelt, festligt och hur gott som helst!
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2020
Kontrollera noga innehållet i smördegen.
Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri smördeg.
Gör lakosfri: välj laktosfri smördeg och färskost.
Kommentar
Isadora
2020-04-12De blir inte ”gyllene” med sån deg. Järnet går inte ihop hela vägen. Svårt att få till temperatur, blir gräddat på utsidan men inte insidan. Mer sensationssökande än gediget recept...
Redaktionen ICAse
2020-04-15Hej Isadora! Om degen inte blir gräddad på insidan så kan man sänka värmen och grädda lite längre. Vi rekommenderar också att välja kyld smördeg på rulle (och inte frysta plattor) för bästa slutresultat. Hoppas att du vill ge våfflorna en andra chans! Hälsningar Elina