Svampburgare med tomatdressing och grillost

Betyg 3.4 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Svampburgare med tomatdressing och grillost

Vegetariska hamburgare av portabellasvamp, en sorts stor champinjon. Timjanolja och sås av matyoghurt och soltorkad tomat ger medelhavssmak. Bjud på lantbröd med grillad ost som halloumi.

Svampburgare med tomatdressing och grillost

Ingredienser

4 portioner

Tomatdressing

1 burk crème av soltorkad tomat (à 140 g)
2 dl matlagningsyoghurt
svartpeppar

Svampburgare

4 msk olivolja
4 tsk hackad färsk timjan eller torkad
4 stora portabellosvampar
flingsalt

Grillost

1 förp halloumi (grillost, à 240 g)
1 msk olivolja
8 skivor lantbröd

Till servering

sallad
rödlök
inlagda kronärtskockor

Gör så här

00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.18 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2639 KJ / 630 kCal
Fett40.6 g
Kolhydrater39.7 g
Protein23.3 g

Testa liknande recept

Grillad portabellosvamp i lökvinägrett med fetayoghurt
Betyg 3.1 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad portabello med två sorters lök
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Spännande svampburgare
Betyg 3.2 av 5.75 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Portabellospett med nötströssel
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fylld grillad portabello med örtfärskost
Betyg 4.3 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krämig svamppasta med kronärtskockssallad
Betyg 3.9 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad