Kycklingfilé med sötpotatissallad och yoghurt är den magnifika bjudrätten som passar utmärkt till fest eller vardag. Med ingredienser som kycklingfiléer, sambal oelek, soja, honung, sötpotatissallad och rivig ruccola blir rätten en smaksensation och fantastisk färgklick på middagsbordet!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
36 2013
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Carola
2022-09-04Supergott! Jag struntade i att blanda rotsakerna med såsen och serverade var för sig. Samt la till potatis för den i familjen som inte gillar övriga rotsaker.
Jennie
2022-03-18Fantastiskt goda smaker men jag körde rödlöken med grönsakerna i ugnen istället då jag inte mår bra på rå lök. Percentil kombo med kryddstark kyckling, grönsakerna och den milda såsen. Lagar rätten om och om igen.
Eva
2021-07-29Kanongott! Tog dock persilja istället för koriander. Och 2 msk sambal oelek. Det blir fler gånger!