Rostade rotfrukter är enkel matlagning som smakar mycket. Det är bara att skala, skära i bitar och sedan blanda runt allt på en plåt och in i ugnen. De ugnsbakade rotsakerna serverade med en vit böncrème, valnötter och parmesanost blir en lättlagad grön rätt perfekt till lunch eller vardagsmiddag.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Istället för turkisk youghurt vad rekomenderar ni en vegan att använda?
Sanna
2019-04-02Hej Sanna! Finns flera alternativ, men välj ett alternativ utan animalier i. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-04-08Jag har inte gjort detta än men morötter,palsternackor och sötpotatis kan väga lite eller mycket...5 morötter vad väger det, sötpotatis 2 st väger? varför inte skriva antalet gram också i receptet?
Erland
2019-01-13Hej Erland! Om vi ej skriver vikt osv. så menar vi normalstora. Men vi ska tänka på detta mer framöver. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-01-14Riktigt god vegetarisk rätt, upplägget blir även det riktigt bra så kan helt klart användas vid bjudningar. Fungerar även för den som inte gillar bönor i vanliga fall precis som mig då den smälter bra in i rätten.
Niklas
2019-01-02