Vegetarisk pasta med medelhavssmaker! Blanda morot, palsternacka och sötpotatis med spännande pesto på rucola och valnötter. Toppa med stekt halloumi och oliver.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2012
Gör glutenfri: använd glutenfri specialpasta.
Gör laktosfri: ersätt halloumi med t ex tofu eller ost lagrad mer än 3 månader.
Gör mjölkproteinfri: ersätt halloumiosten med tofu eller annat mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: välj pasta fri från ägg.
Receptet är lagat och kommenterat av Buffés Testlagare 2012.
Kommentarer
Anna
2/4/2015Jag saknar näringsvärdet! Kan ni lägga till det? Tack på förhand!
Björn
3/19/2013Mycket gott, men jag håller med Katarina. Genom att komplettera med en sås så blev det mycket bättre
Anders
1/17/2012Denna rätt är en blivande klassiker hemma hos oss. En bra blandning mellan sött och salt samt olika konsitenser. Speciellt gillade jag valnötsröran med ruccola. Rätten är lättlagad, grönsakerna sköter sig själva i ugnen under tiden pastan kokar. Unna dig ett glas Chianti till, det är du värd.