Kyckling med citronärter, rödbetor och kokt potatis
En god middag som passar hela familjen. Servera vitlökskryddad kyckling med fräscha citronärter, ugnsrostade rödbetor med smak av rosmarin, och kokt potatis.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2019
Ingredienser
4 portioner
500 g kokt potatis
Redan färdigt
1/2 sats vitlöksstekt kycklingbröst (se länk i steg 1)
1/3 sats citronärtor (se länk i steg 1)
1/2 sats rostade rödbetor med rosmarin (se länk i steg 1)
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan. Här sätter du ihop 3 recept till ett nytt.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Förvånad över att något så enkelt blev så gott. Jag upptäckte för sent att det inte är någon sås med i receptet och blev rädd att det skulle bli torrt, men det gick utmärkt utan. Jag ersatte kycklingen med oumpf, vilket funkade bra.
Anna
2019-04-29