Pytt med kyckling, ägg och persilja

Betyg 3.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Pytt med kyckling, ägg och persilja

Pyttipanna är den bästa rest-maten! Här lagar vi pytt på kyckling, rödbetor, lök och potatis. Persilja på toppen tillför smak och ett stekt ägg gör rätten komplett!

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2019

Pytt med kyckling, ägg och persilja

Ingredienser

4 portioner

Redan färdigt

1/4 sats vitlöksstekt kycklingbröst (se länk i steg 1)
1/2 sats rostade rödbetor med rosmarin (se länk i steg 1)
500 g kokt potatis

Tillsätt

1 gul lök
1 kruka persilja
smör och olja (till stekning)
4 ägg
salt

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
00:05:00
00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kyckling med citronärter, rödbetor och kokt potatis
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pytt i panna
Betyg 4.5 av 5.71 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pölsa
Betyg 3.2 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inlagda rödbetor
Betyg 4.2 av 5.123 personer har röstat
Receptet har 28 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Isterband med ostgratinerad blomkål
Betyg 5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
5-minuterssill med äpple rödbeta och pepparrot
Betyg 4.7 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad