Pytt med kyckling, ägg och persilja

Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
0
Pytt med kyckling, ägg och persilja

Pyttipanna är den bästa rest-maten! Här lagar vi pytt på kyckling, rödbetor, lök och potatis. Persilja på toppen tillför smak och ett stekt ägg gör rätten komplett!

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2019

Pytt med kyckling, ägg och persilja

Ingredienser

4 portioner

Redan färdigt

1/4   sats vitlöksstekt kycklingbröst (se länk i steg 1)
1/2   sats rostade rödbetor med rosmarin (se länk i steg 1)
500 g  kokt potatis

Tillsätt

1   gul lök
1   kruka persilja
smör och olja (till stekning)
4   ägg
salt

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt matfett.
Gör äggfri: uteslut äggen.

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kyckling med citronärter, rödbetor och kokt potatis
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pytt i panna
Betyg 4.5 av 5.
67 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pölsa
Betyg 3.1 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pannbiffar med rödbeta
Betyg 3.9 av 5.
16 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillad sill
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Biff à la Lindström
Betyg 3.4 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga